CREMA DE CARBASSA

200 g. de carbassa

100g de porro

200 g. de pastanagues

1 l. d'aigua mineral tipus Vichy

Un tros d'os de pernil ibèric

Una seba tendra una mica grossa

50 g. de mantega

1 copa de cava

1/2 botellí de nata líquida

Talleu la ceba tendra a la juliana.

Paleu les pastanagues.
Talleu les pastanagues i els porros a trossos bén petits.

Talleu també la carbassa a trossos bén petits.

En una cassola foneu la mantega

Afegim a la cassola amb la mantega, la carbassa, l seba tendra, el porro i la pastanaga, tot trossejat junt amb l'os de pernil.

 

 

Ofegueu-ho durant uns 10 minuts tot junt.

Afegiu el cava i espereu uns 5 minuts més.
Ara ja es pot afegir l'aigua fins cobrir-ho tot i es deixa bullir durant una hora
Salpebreu-ho

Passada l'hora, treieu l'os de pernil i tritureu-ho amb la batedora

 

     
 

Afegiu la nata líquida (Opcional) i servir