RECEPTES DE LA MAITE |
Ingredients 4 persones:
|
1 |
Conill trossejat. (15, 16 trossos més o menys) | ||
30 |
ametlles torrades i pelades | |||
1 |
rajolí de conyac | |||
1 |
fetge del mateix conill | |||
5 |
alls | |||
aigua, oli i sal | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 2 persones: |
1 |
Espatlla de be | ||
1 |
ceba | |||
1 |
copa de vi blamc | |||
1 |
porro | |||
2 |
alls | |||
oli, sal i pebre | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones: |
10 |
Carxofes | ||
25 g |
Moixarnons | |||
3 |
cullerades de tomàquet natural triturat | |||
Brou de verdures, si cal. | ||||
Oli i sal | ||||
Farina blanca de blat o d'arròs | ||||
1 |
Ceba grossa | |||
2 |
alls | |||
Grapat |
Ametlles | |||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones: | 1/4 |
de gallina | ||
1 |
tros d'os blanc salat de porc | |||
10 |
granets de pebre negre | |||
1 |
rovell d'ou | |||
1/2 |
llimona exprimida | |||
1 |
tros d'os de pernil ibèric | |||
sal | ||||
4 |
grills d'all sense pelar | |||
aigua | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 6 persones: | 6 |
Escamarlans grans | ||
1 |
Sípia grossa (1/2 kg) amb la salsa | |||
6 |
Talls de rap | |||
1 | copa de conyac | |||
1/4 de l. |
De vi blanc | |||
6 | Rodanxes grosses de lluç | |||
6 |
Llagostins grans | |||
sal | ||||
1 |
seba | |||
ametlles per la picada | ||||
oli | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 4 persones: | 1/2 kg |
de llata prima | ||
50 g |
de panses. | |||
1 |
got de vi blanc | |||
1 |
botellí de crema de llet | |||
3 |
cebes grosses | |||
sal | ||||
oli | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|
Ingredients 12 persones: | 4 |
porros grossos | ||
2 |
pastilles de caldo de carn o pollastre | |||
2 litres |
d'aigua | |||
1 | botellí de crema de llet | |||
2 |
patates petites | |||
oli | ||||
sal | ||||
Preparació: |
|
|||
Observacions: |
|